Enter your keyword

Bezpečnost a ochrana osobních údajů

Při nakládání s daty se zavazujeme řídit zákonem č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů.

Prohlášení o ochraně osobních údajů.

Společnost Krystyna Šimková, provozovatel internetového obchodu www.pleturada.cz, prohlašuje, že veškeré osobní údaje jsou považovány za přísně důvěrné a je s nimi nakládáno v souladu se zákonem č. 101/2000Sb., a v souladu s Obchodními podmínkami společnosti pleturada.cz.

Jaké údaje shromažďujeme?

Pro realizaci obchodní transakce od Vás potřebujeme znát jméno (případně jméno firmy, IČ a kontaktní osobu), datum narození či rodné číslo, podpis, adresu (fakturační a případně dodací), telefonní a mailový kontakt. Dále pak evidujeme Vaše obchodní transakce u nás. V případě vyzvednutí objednávky, jež byla uhrazena předem prostřednictvím internetu, při vyzvednutí reklamace, či při proplácení dobropisu od Vás můžeme požadovat předložení identifikačního dokladu (OP nebo CP), a to za účelem předcházení vzniku škod a zamezení legalizace výnosů pocházející z trestné činnosti. Bez předložení některého z těchto dokladů Vám můžeme odmítnout zboží či peníze vydat/proplatit.

K čemu údaje slouží?

Pro realizaci obchodní transakce a dodání zboží na Vámi určené místo s Vámi potřebujeme komunikovat a znát výše zmíněné údaje a tyto získáme při Vaší objednávce, a to buď trvalé, nebo dočasné. Pro úspěšné zadání objednávky je zapotřebí souhlasit s obchodními podmínkami a se zpracováním osobních údajů.

Údaje, které získáváme s Vaším souhlasem, slouží pro vyřízení objednávky, dále pak k účelu zlepšení služeb a možným případům, jako je reklamace.

Jak můžete existenci těchto dat ovlivnit?

Máte jasné právo požádat o vymazání Vašich osobních informací, které strana pleturada.cz získala. Pro vymazání či editování nás prosím kontaktujte písemně či elektronicky na adresy uvedené na stránce kontakt.

 Vaše údaje a 3. strana

Záleží nám na Vašich osobních údajích a proto je nikomu nesdělujeme a chráníme je. Chceme Vás však obeznámit se systémem cookies, který slouží k vylepšení uživatelského prostředí a užíváním naší webové stránky.

Ochrana osobních údajů u google analytics je přečtení zde.

Ochrana osobních údajů v případě využití služby Zásilkovna.cz je zde.

Ochrana osobních údajů v systému Pohoda zde.

 

Jak používáme cookie

 

Jedná se vlastně o malý textový soubor, který vznikne navštívením každé webové stránky. Využívá se jako standardní nástroj pro ukládání informací o tom, jak jsou naše stránky využívány. Dokážeme tak odlišit jednotlivé uživatele od sebe a přizpůsobit obsah konkrétním preferencím. Soubory cookie jsou důležité. Bez nich by procházení webu bylo mnohem složitější.


Ohrožuje používání souborů cookies soukromí?

Společnost Krystyna Šimková plně respektuje soukromí každého jednotlivce, který navštíví naše internetové stránky a veškeré informace shromážděné o uživatelích či kupujících vedou ke zkvalitnění služeb.

Vaše osobní údaje samozřejmě chráníme za použití těch nejmodernějších technologií a dalším osobám či firmám je sdělujeme pouze v nezbytně nutném rozsahu (např. dopravcům, kteří vám doručují objednané zboží). V některých případech nám však poskytnutí osobních údajů může ukládat zákon.


Mohu ukládání cookies vypnout?

Jistě, stačí používat některý moderní internetový prohlížeč se zapnutou funkcí anonymního prohlížení, která zabrání ukládání údajů o navštívených webech.


Mohu nějak zjistit, jaké osobní údaje o mé osobě má společnost Krystyna Šimková? Mohu zkontrolovat jejich správnost? Mohu odvolat souhlas s jejich zpracováním?

Ano, stačí, když se na naši společnost obrátíte s jakýmkoliv dotazem či požadavkem, a to buď prostřednictvím kontaktního formuláře umístěného na stránkách www.pleturada.cz, telefonicky na telefonním čísle +420777 576 907, popřípadě písemně na adresu:

Kladská 200

547 01 Náchod

IČO: 16277813

X

Pužíváním tohoto webu souhlasíte s podmínkámi užívání webu a jste si věedomi využívání cookies pro reklamu. Více informací

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close